ukr
русский

У Британії жінка намагалася врятувати помпон від шапочки, вважаючи, що це їжак (фото)

Билім Олена

У Британії жінка намагалася врятувати помпон від шапочки, вважаючи, що це їжак (фото)
Пораненим їжаком виявився шматок хутра

В графстві Чешир, Англія, сталася кумедна історія: добросерда жінка помилково прийняла пухнастий помпон за їжачка і віднесла його до лікарні для диких тварин.

Співробітники лікарні Лоуер-Мосс-Вуд і лікарні дикої природи поблизу Натсфорда були здивовані, виявивши, що "дитинча їжачка", яке їм привезли, насправді було помпоном, повідомляє Cheshire Live.

Вас також може зацікавити: Мешканці США зняли на відео ведмедя, який намагався "викрасти" автомобіль

Жінка знайшла помпон на вулиці й, подумавши що це їжак, який потребує допомоги, поклала його в коробку з їжею та грілкою. Вранці вона принесла коробку до лікарні для тварин.

У Британії жінка намагалася врятувати помпон від шапочки, вважаючи, що це їжак (фото)
Шматок хутра, який схожий на їжака. Джерело: cheshire-live.co.uk

Менеджер лікарні Джанет Котце розповіла: "Їжаки не повинні бути на вулиці вдень, тому вона вчинила правильно; єдина проблема полягала в тому, що це був помпон".

Волонтерка Даніель Пеберді додала: "Багато людей ігнорують їжаків, якщо бачать їх удень. Вони не розуміють, що це хвора тварина".

Даніель також зазначила, що в Лоуер-Мосс-Вуд "майже завжди" прибувають справжні тварини: "Популяції їжаків швидко зменшуються, тому важливо врятувати тих бідних, яких ми знайдемо".

Співробітники лікарні написали у Facebook: "Наші серця розтанули, коли добра душа подумала, що вона рятує дитинча їжачка, але виявила, що це пухнастий помпон із капелюшка. Цей чарівний пухнастик отримав всю любов та затишок". 

Нагадаємо, на Прикарпатті ведмідь вибіг з лісу та атакував коня.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!