ukr
русский
English

Вдала альтернатива чорному: дизайнери назвали колір, який робить будь-який образ розкішним

Ціхоцька Марія

Вдала альтернатива чорному: дизайнери назвали колір, який робить будь-який образ розкішним
Шоколадний колір виглядає розкішно

Коко Шанель змінила стандарти, зробивши чорний колір популярним серед жінок у 1930-х роках. Вона навчила носити вбрання чорного кольору, зруйнувавши стереотип, що чорний – колір трауру.

Про це пише Радіотрек.

Хоча маленька чорна сукня стала символом стилю, зараз багато жінок мають в гардеробі безліч чорних речей, що може робити їхні образи монотонними і нудними.

Як заміну чорного кольору, дизайнери радять розглянути шоколадний відтінок. Він не лише вдало замінить чорний, а й додасть тепла та розкіші вашому образу. Шоколадний колір асоціюється з загадковістю, стабільністю, впевненістю та надійністю. Цей відтінок гармонійно поєднується з більшістю кольорів, але виглядає трошки м'якше і спокійніше, ніж чорний.

Читайте також: Найкращі кольори для залучення удачі, кохання та грошей

У поєднанні з нейтральними відтінками, такими як чорний, беж та сірий, він створює елегантні образи. Шоколадний колір можна також стильно поєднати з червоними відтінками, гарячими помаранчевими та жовтими кольорами. Також він чудово виглядає зі світло-блакитним, теракотовим чи зеленим, додаючи контрасту та привертаючи увагу. Також можна експериментувати з металевими відтінками, такими як срібло, золото або мідь, що чудово гармоніюють із теплим шоколадом та додають образу стильності та неординарності.

Нагадаємо, ми вже писали, які кольори роблять образ дорожчим.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!