ukr
русский
English

Прибиральниця назвала найкращий спосіб очищення лійки в душі від вапняного нальоту

Анастасія Крищук

Прибиральниця назвала найкращий спосіб очищення лійки в душі від вапняного нальоту
Найкращий спосіб очищення лійки в душі від вапняного нальоту

Вапняний наліт є поширеною проблемою у ванній кімнаті, він накопичується навколо кранів і душової лійки. Однак є спосіб, який дозволить швидко позбутися цієї проблеми.

Сара Демпсі, експертка із прибирання рекомендує використовувати білий оцет. Рідина легко розчиняє наліт, повідомляє Express.co.uk.

Зніміть душову лійку з прикріпленого шланга та відкладіть маленьку гумову шайбу збоку, щоб не втратити її. Покладіть насадку у відро або великий пластиковий контейнер і полийте її білим оцтом.

Читайте також: Тарілки будуть як нові: як очистити посуд від стійкого нальоту

Залиште її вимочуватися приблизно на 30 хвилин, чи довше. Якщо душова лійка зроблена з латуні, не залишайте її в розчині оцту довше ніж на 30 хвилин, щоб уникнути пошкодження.

Після цього добре промийте водою, почистивши зубною щіткою, щоб видалити наліт. Протріть душову лійку чистою сухою тканиною з мікроволокна.

Знову приєднайте шланг до душової лійки, а потім увімкніть душ. Це змиє залишки вапняного нальоту, а душова лійка буде блискуче чистотою.

Нагадаємо, раніше ми писали як легко очистити жир з кришки від сковороди, а також як швидко відмити плиту без зайвих зусиль.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!