ukr
русский

Тонкі підказки: як розпізнати, що ви справді подобаєтеся чоловікові

Анастасія Крищук

Тонкі підказки: як розпізнати, що ви справді подобаєтеся чоловікові
Як зрозуміти, що ви сподобалися чоловікові. Джерело: freepik

Чоловіки часто соромляться зізнаватися у своїй симпатії до жінки, адже не звикли відкрито показувати свої емоції. Тому зрозуміти це можна через їхні вчинки.

Психологи визначили п'ять прихованих сигналів, які свідчать про те, що ви йому подобаєтеся, навіть якщо він цього прямо не каже. Про це пише ТСН.

1. Звертайте увагу на його поведінку. Наші справжні емоції та почуття завжди проявляються назовні. Якщо у чоловіка є до вас симпатія, він прагнутиме бути поруч – сідатиме ближче, ненароком торкатиметься вас, намагатиметься встановити зоровий контакт. Він також звертатиме увагу на свій зовнішній вигляд: виправлятиме одяг, розправлятиме плечі та пригладжуватиме волосся.

2. Погляд. Якщо ви зацікавили чоловіка, він постійно намагатиметься знайти вас поглядом, уважно вивчатиме вас або довго дивитиметься прямо у вічі. До того ж існує думка, що під час споглядання людини, яка нам симпатична, зіниці стають ширшими. Тому цей момент також не слід ігнорувати.

Читайте також: Може стати останнім: які фрази заборонені під час першого побачення

3. Прислухайтесь до його слів. Чоловік завжди прагне залишити приємне враження на жінку, яка йому подобається. Він намагатиметься жартувати, ділитися цікавими фактами або запитувати вашу думку на різні теми. У спілкуванні з вами він буде ввічливим і уважним. У компанії інших людей він намагатиметься говорити так, щоб ви його помітили й звернули увагу на нього.

4. Зверніться за допомогою. Щоб дізнатися, чи має чоловік до вас інтерес, попросіть його виконати невелике прохання. Якщо він швидко погодиться, це вказуватиме на його симпатію до вас. До того ж для нього це буде чудовий шанс провести трохи часу поряд з вами.

5. Зв'язок у соцмережах. Якщо чоловік коментує ваші фотографії, ставить лайки чи надсилає повідомлення, це свідчить про його зацікавленість вами. Він може ділитися жартівливими картинками, відео або смайликами – робитиме все можливе, аби привернути вашу увагу та справити враження.

Раніше психологи назвали 8 ознак того, що у вас щасливі та стабільні стосунки.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!