ukr
русский

Фахівці розповіли про два методи миття посуду з нержавійки, які не залишають подряпин

Анастасія Крищук

Фахівці розповіли про два методи миття посуду з нержавійки, які не залишають подряпин
Методи миття посуду з нержавіючої сталі, які не залишають подряпин

Нержавіюча сталь зазвичай використовується для виготовлення посуду. Однак нержавіюча сталь також схильна до притягування пилу, відбитків пальців і жиру, що робить необхідним регулярне чищення.

Фахівці назвали два екологічно чисті доступні способи чищення, які зроблять вироби з нержавіючої сталі знову блискучими без подряпин. Про це повідомляє Express.co.uk.

Не використовуйте губку або ганчірку з абразивною текстурою, оскільки вони можуть подряпати нержавіючу сталь. Також варто уникати засобів для чищення на основі хлору.

Читайте також: Як зробити засіб для чищення нержавіючої сталі, який не зашкодить матеріалу

Оцет і оливкова олія

Експерти з прибирання рекомендують наповнити пляшку з пульверизатором білим оцтом і рясно розпорошити його на посуд із нержавіючої сталі, а потім протерти поверхню серветкою з мікрофібри. Потім, щоб зробити його блискучим і сяючим, змочіть тканину в оливковій олії та використовуйте рух вперед-назад, щоб нанести її на поверхню.

Газована вода

Експерти з прибирання рекомендують наповнити пляшку з розпилювачем газованою водою та нанести її на посуд. Потім протріть його тканиною з мікрофібри в напрямку волокон нержавіючої сталі, щоб отримати бажаний результат.

Раніше ми писали про те, як очистити зволожувач повітря від вапняного нальоту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!