ukr
русский
Polski

Секрети свіжості: як підтримувати приємний аромат у вашій шафі якомога довше

Марина Грамович

Як зберегти аромат чистоти у шафі
Шафа без неприємного запаху. Джерело: www.pexels.com

Набрид поганий запах, який виникає без причини? UAportal підготував рекомендації, що допоможуть дотримуватися чистоти і приємного аромату у шафі. 

Збереження свіжості одягу

Перш ніж прибирати одяг до шафи, переконайтеся, що він чистий. Також можна використовувати ароматичні пакетики, щоб речі пахнули свіжістю. Регулярно провітрюйте шафу, відчиняючи двері і шухлядки, щоб запобігти появі застарілих запахів.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Сортуйте одяг за типами

Корисною рекомендацією для збереження свіжого аромату в шафі є упорядкування одягу за типами. Це допоможе запобігти впливу одних речей з сильним запахом на інші.

Так, наприклад, відокремлення одягу від тренувального спорядження може зменшити перенесення запаху. Крім того, бажано зберігати будь–які забруднені або сильно зношені речі окремо, доки вони не будуть належним чином випрані, щоб запобігти поширенню неприємних ароматів.

Регулярно прибирайте в шафі

Підтримання чистоти в шафі та поблизу неї відіграє важливу роль у збереженні свіжого запаху. Пил і залишки сміття можуть сприяти появі неприємного аромату. Пилососьте та протирайте всі відділи і полички, це допоможе усунути можливі джерела неприємних пахощів.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!