ukr
русский

Ретроградний Уран та місячне затемнення: три знаки зодіаку, яким пощастить у вересні

Марина Грамович

Ретроградний Уран та місячне затемнення: три знаки зодіаку, яким пощастить у вересні
Прогноз на осінь. Джерело: Freepik

Вересень обіцяє стати важливим місяцем для всіх знаків зодіаку, завдяки численним космічним подіям. Ретроградний Уран, повернення Плутона до Козерога та місячне затемнення в Рибах – це лише кілька з явищ, які можуть суттєво вплинути на наше життя. Ці астрологічні події здатні відкрити нові можливості для саморозвитку та викликати важливі зміни. Зірки будуть допомагати трьом знакам зодіаку, які зможуть підготуватися до майбутніх подій у вересні.

Читайте також: Нові можливості для Діви у вересні

Телець

Вересень принесе Тельцям період гармонії у стосунках, що особливо посилиться завдяки тригону Венери з Юпітером 15 вересня. Це чудовий момент для зміцнення зв'язків та спільного проведення часу. На початку місяця ретроградний Уран може внести деякі труднощі на роботі, тому варто залишатися гнучкими та готовими до непередбачуваних змін. Ваше здоров'я буде стабільним, проте важливо уникати зайвого стресу. Регулярні фізичні вправи та правильне харчування допоможуть зберегти хорошу форму.

Діва

Молодик у вашому знаку 3 вересня є ідеальним часом для початку нових стосунків або оновлення існуючих. Будьте відкритими до нових вражень і не бійтеся висловлювати свої почуття. Плутон у Козерозі принесе можливості для кар'єрного зростання. Зосередьтеся на довгострокових цілях і приймайте виклики з упевненістю. Ваше здоров’я буде стабільним, але не забувайте про регулярні обстеження. Збалансоване харчування та фізична активність допоможуть зберегти гарне самопочуття.

Терези

Вересень стане місяцем відновлення гармонії у стосунках для Терезів. Венера у вашому знаку, разом із місячним південним вузлом 30 вересня, надасть можливість розв'язати старі конфлікти. У кар'єрі вас чекає успіх, особливо завдяки впливу Юпітера, що може призвести до підвищення або появи нових цікавих проєктів. Особливу увагу варто приділити своєму психічному здоров'ю, адже техніки медитації та релаксації можуть бути вам особливо корисними цього місяця.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про знаки зодіаку, які найбільші егоїсти.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!