ukr
русский
Polski

Пудровий олівець для брів: кому з дівчат варто його придбати

Діана Бондаренко

Пудровий олівець для брів: кому з дівчат варто його придбати
Як фарбувати брови

Шукайте ідеальний олівець для брів? Однією з ключових характеристик є текстура, а тому варто звернути увагу на пудрові олівці, які є стильними і ефективними інструментами для створення бездоганного макіяжу. 

Видання Useti розповіло про те, як пудрові олівці можуть допомогти вам досягти натурального кольору брів. Зокрема, обирайте їх для натурального ефекту. 

Пудровий олівець має більш ніжну текстуру, яка легко лягає на шкіру та добре розтушовується. Це дозволяє досягти рівномірного фарбування брів і створює максимально природний вигляд. Крім цього, цей тип олівця ідеально підходить для тих, хто має широкі брови і хоче підкреслити їх красу. Він допомагає заповнити прогалини кольором та відкоригувати вигин, надаючи бровам ідеального вигляду.

Читайте також: Як правильно знімати макіяж: одне просте правило

Пудровий олівець є ідеальним вибором для тих, чий тип шкіри схильний до жирності. Його текстура не розтікається, забезпечуючи стійкість макіяжу протягом дня. 

Фахівці зазначили, що використовувати пудровий олівець потрібно так само, як і будь-який інший олівець для брів. Варто починати з основи перенісся, малюючи легкі штрихи, і закінчуйте кінчиком брови, рухаючись по зростанню волосків. Якщо бажаєте насиченіший колір – змочіть олівець.

Нагадаємо, раніше ми вже розповідали, що не потрібно робити під час зняття макіяжу.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!