ukr
русский

Птах на порозі та дежавю: Які прикмети віщують щастя, якщо помічаєш їх виходячи з дому

Ігор Романько

Які прикмети віщують щастя та удачу, коли виходиш із дому
Які прикмети віщують щастя та удачу, коли виходиш із дому

Виходячи з дому, багато людей не звертають уваги на те, що їх оточує. Однак деякі знаки, яким ми не приділяємо уваги, можуть бути провісниками удачі.

У виданні ukr.media розповіли про прикмети, які можуть обіцяти вам вдалий день. Як правило, багато знаків люди не помічають, адже потрібно постійно кудись поспішати. Тому варто пам'ятати про ці 7 прикмет на удачу після виходу з дому.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

Птахи на порозі

Якщо ви побачили птицю на порозі свого будинку, це знак удачі і благополуччя. Однак важливо звертати увагу на те, який саме птах прилетів. Наприклад, якщо це чорний горобець або ворона, то це може бути поганим знаком.

Потрійне повторення

Якщо ви побачили три однакові об'єкти або події, це також може бути ознакою удачі. Наприклад, якщо ви побачили три однакові автомобілі, це може означати, що ваш день буде вдалим.

Добрі вітри

Легкий вітерець у волоссі вважається знаком підтримки долі і передвісником приємного дня. Якщо вітер викликає у вас позитивні емоції, то це хороший знак.

Квіти на шляху

Квіти на шляху вважаються природним благословенням і провісником радості та щастя. Якщо ви зустріли гарні квіти на своєму шляху, обов'язково зупиніться і помилуйтеся ними.

Метелики навколо

Метелики, що кружляють навколо, вважаються знаком майбутніх змін і перетворення. Якщо метелик сів вам на руку, це символ удачі.

Сонячні промені

Сонячні промені, що проникають крізь хмари, можуть розглядатися як світлий знак удачі та добробуту. Особливо сприятливою прикметою вважається, якщо сонячні промені з'явилися після сильної грози.

"Цікаві" випадковості

Перетин випадкових подій може вважатися ознакою симетрії долі і зустрічі з новими можливостями. Не бійтеся звертати увагу на знаки і незвичайні явища, які оточують вас. Вони можуть принести вам удачу.

Звичайно, не всі ці прикмети будуть працювати для всіх людей. Однак, якщо ви вірите в прикмети, то ви можете спробувати побачити в них знак удачі.

Раніше ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!