ukr
русский

Притягують хвороби до мешканців будинку: 4 речі, які варто негайно викинути

Ціхоцька Марія

Притягують хвороби до мешканців будинку: 4 речі, які варто негайно викинути
Старі фото та рослини, які в'ються, накопичують в собі негатив

Коли в особистому житті постійні проблеми, сім’я постійно свариться та хворіє, варто звернути увагу на деякі предмети у домі. Щоб уникнути впливу "негативної" енергетики на ваше благополуччя, краще позбутись від її джерел, навіть якщо це стосується дорогоцінних серцю речей.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Перша така річ — це квіти. Свіжі квіти у вазах несуть лише позитив, тоді як засохлі можуть призвести до негативу та проблем. Навіть якщо для багатьох квіти є пам'яттю, краще позбутися їх, як тільки вони починають в'янути.

Читайте також: Кому не можна дарувати годинник та чому: значення забобону

Іншою річчю, яка може притягти невдачі та виснажувати енергію, є фотоальбом із старими знімками. Важливо це визнати і оцифрувати ці знімки, щоб зберегти на комп'ютері чи телефоні.

Рослини, які в'ються, можуть стати ще одним джерелом неприємностей для родини, порушуючи гармонію та призводячи до хаосу. З такими рослинами можна вчинити різними способами, наприклад, винести на роботу, віддати сусідці або просто викинути на смітник. І остання рекомендація: позбудьтеся подарунків від людей, які вам неприємні, навіть якщо сам подарунок вам дуже подобається. Такі речі можуть відлякувати удачу.

Нагадаємо, ми вже писали, які прикмети про гроші дійсно працюють. 

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!