ukr
русский
English
Polski

Пожовклі подушки повернуть собі білизну завдяки трьом простим засобам

Билім Олена

Пожовклі подушки повернуть собі білизну завдяки трьом простим засобам
Як прибрати жовтизну з подушок

З часом ваші пухові ковдри та подушки можуть пожовтіти. Це природне явище, яке спричинюють різні фактори, такі як піт, пилові кліщі та шкірне сало.

Хоча пожовтіння подушок не є небезпечним, воно може бути неприємним. На щастя, існує кілька простих та ефективних методів, які допоможуть вам зробити ваші подушки білими знову, пише santeplusmag.com.

Читайте також: Що робити, якщо подушка занадто тонка

1. Гаряча вода і лимон:

Закип'ятіть 2,5 літра води. Додайте 6 склянок лимонного соку. Замочіть подушку в розчині на 2 години. Виперіть подушку з милом, сполосніть і висушіть.

2. Білий оцет і харчова сода:

Наповніть миску гарячою водою. Додайте ½ склянки білого оцту і ½ склянки харчової соди. Замочіть подушку в розчині на годину. Виперіть подушку в пральній машині й потім висушіть на повітрі.

3. Лимон і перекис водню:

Наповніть відро гарячою водою. Додайте ½ склянки лимонного соку й склянку перекису водню. Замочіть подушку в розчині на годину. Виперіть подушку в пральній машині й висушіть на повітрі.

Фахівці зауважують, що різні типи подушок потребують різних методів прання. Тому завжди перевіряйте етикетку, щоб переконатися, що ви використовуєте правильний режим прання. 

Раніше експерт пояснив, як часто треба прати подушки, щоб не розводились бактерії

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!