ukr
русский

Посадіть на росзаду: Які нові родючі сорти томатів майже не хворіють

Ігор Романько

Які сорти томатів менше хворіють
Які сорти томатів менше хворіють

Весна не за горами, а це означає, що час починати думати про новий урожай. Якщо ви плануєте вирощувати томати, то вам варто звернути увагу на три найкращих сорти, які будуть популярними в 2024 році.

При виборі сорту томатів для вирощування враховуйте такі фактори, як місце вирощування: якщо у вас невелика ділянка, то вибирайте низькорослі сорти; клімат: якщо ви живете в холодному кліматі, то вибирайте сорти з високою стійкістю до холоду; Смак: визначтеся, який смак томатів вам найбільше подобається. Вибравши правильний сорт томатів, ви гарантовано отримаєте смачний і багатий урожай, пише noviydoctor.com.

Читайте також: Як прискорити ріст розсади помідорів та перцю: маловідомий лайфхак

Легенда Тарасенко

Цей сорт томатів вражає своїми розмірами і смаком. Плоди можуть досягати ваги до 1 кг, а їхній смак просто неперевершений. Легенда Тарасенко також відрізняється високою стійкістю до хвороб і шкідників, що робить його ідеальним вибором для початківців городників.

Ведмежа лапа

Цей сорт томатів ідеально підходить для невеликих ділянок. Рослини невисокі, але при цьому дуже врожайні. Плоди мають солодкий смак і аромат, а їхня вага може досягати 500 г.

Манімейкер

Цей сорт томатів ідеально підходить для консервації. Плоди мають густу м'якоть і яскраво-червоний колір. Вони також відрізняються високою врожайністю і стійкістю до хвороб.

Раніше ми писали про те, як правильно доглядати за плодовими деревами взимку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!