ukr
русский

Портфелі та мінімалізм: топ трендових сумок 2024 року

Ціхоцька Марія

Портфелі та мінімалізм: топ трендових сумок 2024 року
Шопери та сумки-ковші підкорили подіум

Весна вже на порозі, а це значить, що час оновити свій гардероб. І що може бути кращим способом зробити це, ніж придбати нову сумку?

При виборі нової сумки важливо врахувати свій стиль життя та потреби. Якщо вам потрібна сумка, яку ви будете носити щодня, виберіть практичну та зручну сумку. А якщо це особливий випадок, оберіть більш стильну та святкову сумку. Про це пише Радіотрек.

У цьому сезоні є багато модних трендів, але ось деякі з найпопулярніших:

  • Сумки-багети: Ці компактні та елегантні сумки ідеально підходять для будь-якого випадку. Їх можна носити в руці або на плечі.
  • Сумки-хобо: М'які та об'ємні сумки-хобо – це must-have для весни. Вони досить місткі, щоб вмістити всі ваші речі, і їх зручно носити протягом дня.
  • Сумки-шопери: Ці практичні сумки ідеально підходять для щоденного використання. Вони досить місткі, щоб вмістити всі ваші покупки, і їх зручно носити на плечі.
  • Сумки-кросбоді: Ці невеликі та зручні сумки ідеально підходять для подорожей. Їх можна носити через плече або на поясі.
  • Сумки-ковші: Ці стильні та універсальні сумки можна носити як вдень, так і вночі. Їх можна носити в руці або на плечі.

Незалежно від того, який стиль ви віддаєте перевагу, обов'язково знайдеться модна сумка, яка ідеально підійде вам.

Нагадаємо, стилісти назвали тренди весни - 2024.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!