ukr
русский

Під підбором у дружини: ці три знаки зодіаку можуть використовувати

Марина Грамович

Під підбором у дружини: ці три знаки зодіаку можуть використовувати
Несміливий мужина. Джерело: Uaportal

Насправді не тільки жінки більш поступливі у стосунках, адже є чоловіки, які із задоволенням прислухаються до представниць прекрасної статі. Для деяких знаків зодіаку природньо, коли жінка віддає їм накази, контролює їх і навіть використовує нездоровим способом.

Але правда полягає в тому, що деяким хлопцям це підходить, тому що вони не мають якостей, щоб бути главою стосунків. До них належать кілька знаків Зодіаку, пише видання Оdzadu.

Читайте також: Найвірніші чоловіки за знаком зодіаку

Телець

Чоловік, народжений під цим знаком, шукає в житті стабільності – матеріальної, а також емоційної. Коли він закохується, але так, що для нього це справді особлива любов, він може відкинути свою впертість. Він зробить усе, що зможе побачити в очах своєї партнерки, він навіть готовий подарувати їй власну кредитну картку, щоб їй було добре. Крім того, він дуже ревнивий. Тому він не зробить нічого такого, що розлютило б жінку на нього або дало підстави думати, що інший чоловік буде для неї кращим.

Риба

Чоловік цього знаку один з найбільш чутливих. Кохання для нього - це сенс життя, тому, якщо він знайде найкращу, він не зробить нічого, щоб втратити її. Він продумує кожну дрібницю, слухає її, виконує все, що вона просить. Як тільки вони створять дім разом, він буде охороняти його, як зможе. Він уважний і вразливий, тому чимось приваблює сильніших за характером жінок і, на жаль, через це часто наживається на ньому.

Рак

Це чутливий знак і особливо до тих, які найчастіше під капцем, тому що він занадто прив'язується до кожного зі своїх партнерів. І це навіть не обов’язково має бути справжнє кохання. Однак він не просто кидає жінку і чіпляється за неї, як кліщами. Це означає, що він зробить усе, про що вона його попросить, навіть якщо це означає сидіти у неї вдома в п’ятницю ввечері, тому що вона забороняє йому виходити на пиво з друзями. У нього добре серце, він ставиться до своєї половинки, як до принцеси, але іноді це тільки йому на шкоду.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про те, яка жінка серед знаків зодіаку найрозумніша.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!