ukr
русский

Обожнюють смачненько поїсти: три справжні гурмани серед знаків зодіаку

Марина Грамович

Обожнюють смачненько поїсти: три справжні гурмани серед знаків зодіаку
Знаки зодіаку, які люблять поїсти. Джерело: Freepik

Всі знаки зодіаку вирізняються якимись специфічними рисами, серед яких є навіть прихильність до надмірної їжі. Астрологи зазначають, що деякі знаки зодіаку мають особливу пристрасть до їжі.

Попри те, що вони мають певні переваги в інших сферах, проте вирізняються тим, що просто обожнюють їжу. Про цей йдеться у матеріалі видання Оdzadu.

Читайте також: Хто найсмачніше готує серед знаків зодіаку

Телець

Народжені під цим знаком зодіаку завжди в захваті від їжі і якщо хтось йде на побачення з цією людиною і не має плану харчування, то він створює велику проблему. Ця людина настільки без розуму від гострої їжі, що здатна зробити у власному будинку ресторан і готувати в ньому різні страви. Цей любитель їжі не любить залишати недоїдене на тарілці, том якщо й так, то просто не в його смаку.

Лев

Представники цього знаку зодіаку люблять насолоджуватися їжею і дуже розбірливі у виборі. Його мова справді створена для таких смаків, які будуть вироблені професійними руками знавців, проте він віддає перевагу більш здоровій формі харчування. Якщо він вирішить скуштувати, він повинен бути в хорошому гігієнічному стані з високими стандартами в комфортному середовищі, а також любить насолоджуватися фірмовими стравами під гарну музику. Він не віддає перевагу домашній їжі, якщо вона гостра і гаряча.

Риби

Люди, народжені під цим знаком зодіаку багатогранні і навіть якщо вони не виявляють своєї любові до їжі, вони можуть мати справу з довгим списком талонів на харчування в руках. Для них їжа – це спосіб краще зрозуміти своє життя, водночас переїдання для них – звична справа. Хоча вони воліли б їсти будь-яку їжу, яку їм пропонують, вулична їжа є їх улюбленою. Незалежно від їхнього настрою, компроміси в їжі не є частиною їхньої подорожі, і вони можуть насолоджуватися будь-якою їжею, адже тоді вони почуваються буквально як у раю.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про знаки зодіаку, які швидко набирають вагу.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!