ukr
русский
English

Не потребує укладки та підходить для тонкого волосся: основні переваги стрижки "Скандинавский боб"

Ціхоцька Марія

Не потребує укладки та підходить для тонкого волосся: основні переваги стрижки 'Скандинавский боб'
Стрижка боб підходить усім

Стрижка боб вже багато років є однією з найпопулярніших серед жінок. Вона проста у догляді, підходить для будь-якого типу волосся і обличчя, і дозволяє створювати різні образи.

Останнім часом особливою популярністю користується скандинавський боб. Ця стрижка має ряд переваг, які роблять її універсальною і актуальною для будь-якої жінки. Про це пише ТСН.

Переваги скандинавського боба

  • Практичність. Скандинавський боб не вимагає складного укладання. Досить вимити волосся і дати йому висохнути природним шляхом. Для додання додаткового обсягу можна використовувати засоби для укладання.
  • Універсальність. Скандинавський боб підходить для всіх типів волосся і обличчя. Він може бути як з чубчиком, так і без.
  • Стиль. Скандинавський боб виглядає стильно і сучасно. Він підходить для будь-якого випадку, від повсякденного до офіційного.

Особливості скандинавського боба

Скандинавський боб зазвичай стрижуть трохи нижче лінії підборіддя. Цей варіант стрижки візуально загострює обличчя і робить його стрункішим.

Іноді скандинавський боб стрижуть трохи довше. У цьому випадку передні пасма повинні бути не нижче рівня підборіддя. Це допоможе підкреслити овал обличчя.

Читайте також: Зробить риси обличчя м’якшими та ніжнішими: названо наймоднішу стрижку 2024 року

Як носити скандинавський боб

Скандинавський боб можна носити по-різному. Найпростіший варіант - укласти волосся природним чином. Для цього досить вимити волосся і дати йому висохнути природним шляхом.

Також скандинавський боб можна укладати з чубчиком. Чубчик може бути прямим, косим або асиметричним.

За допомогою засобів для укладання можна створити додатковий обсяг на волоссі. Для цього можна використовувати фен, брашинг і мус для укладання.

Нагадаємо, ми вже писали, які три стильні зачіски підходять на коротке волосся.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!