ukr
русский

Не спішіть викидати: як можна використати старі харчові контейнери у побуті

Ціхоцька Марія

Не спішіть викидати: як можна використати старі харчові контейнери у побуті
Пластиковим ємностям можна подарувати друге життя

Пластикові контейнери – справжня знахідка на кухні. Вони зручні, практичні та доступні. З часом, звичайно, вони втрачають первісний вигляд та стають непридатними для зберігання їжі. Але не поспішайте викидати їх! Пластиковим ємностям можна подарувати друге життя, перетворивши на корисні речі. Про це пише Телеграф.

Читайте також: Як очистити чайник від нагару за допомогою оцту та лимонної кислоти

Яскраві підставки під чашки:

Кришки від контейнерів, особливо різнокольорові, стануть оригінальними підставками під ваші чашки та склянки. Захищаючи стільницю від вологи, вони додадуть веселих барв вашій кухні. А якщо виявити трохи фантазії та розфарбувати їх, то отримаєте ексклюзивні й неповторні аксесуари.

Органайзер для ванної кімнати:

Пластикові контейнери, особливо без кришок, ідеально підходять для організації простору у ванній кімнаті. У них можна акуратно розкласти ватні диски, палички, косметику, бритви та інші дрібні речі.

Вирощування розсади:

Пластикові контейнери – зручний та бюджетний варіант для вирощування розсади. Ви можете садити в них насіння, а потім, коли сіянці підростуть, пересаджувати їх у горщики або відкритий грунт.

Зберігання дитячих іграшок та канцелярії:

Невеликі пластикові контейнери стануть у пригоді для зберігання дрібних дитячих іграшок, канцелярського приладдя, біжутерії або рукодільних матеріалів. Завдяки прозорим стінкам ви завжди будете бачити, що знаходиться всередині.

Диспенсер для серветок:

З прямокутного пластикового контейнера легко зробити диспенсер для серветок. Просто вставте серветки всередину, а в кришці проробіть отвір, через який їх буде легко діставати.

Це лише кілька ідей, як можна повторно використовувати пластикові контейнери. Проявіть трохи креативності, і ви зможете знайти ще багато цікавих та практичних способів їм дати друге життя.

Нагадаємо, ми вже писали, як легко відмити пластикові судочки від жиру.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!