ukr
русский
English

Названі 5 речей, які не варто тримати в гаманці

Билім Олена

Названі 5 речей, які не варто тримати в гаманці
Гаманець. Джерело: Lukas/pexels.com

Гаманець – найпоширеніший аксесуар, у якому ми зазвичай тримаємо гроші та особисті речі. Проте, деякі предмети можуть стати ризикованими, якщо гаманець буде викрадено, чи якщо ви його втратите.

Експерти радять не зберігати у гаманці велику суму готівки. Рекомендується використовувати банківські карти, а з собою брати лише ту кількість готівки, яку ви плануєте витратити

Не рекомендується зберігати у гаманці банківські квитанції та інші фінансові документи. Якщо у вас викрадуть гаманець, то можуть заволодіти й особистими даними.

Читайте також: Понеділок чи неділя: у які дні заборонено рахувати гроші, щоб не втратити статки

Фотографії близьких можуть мати сентиментальну цінність, але їх втрата при крадіжці гаманця може бути болісною. Краще зберігати їх в інших місцях, наприклад, вдома в фотоальбомі.

Залишати презервативи в гаманці теж не краща ідея – вони можуть пошкодитися від тертя та температури.

Паролі та PIN-Коди: Зберігання паролів та PIN-кодів в гаманці робить їх доступними для зловмисників у разі втрати чи крадіжки. Використовуйте безпечні методи зберігання, такі як цифрові менеджери паролів.

А для привернення грошей та залучення достатку, за народними забобонами, потрібно, аби купюри в гаманці лежали рівно, не були зім'ятими та не мали пошкоджень.

Існує низка речей, які можна покласти в гаманець, щоб залучити гроші. Це – листки лавра, або м'яти. Також, згідно з народними прикметами, залучити гроші допоможуть три монетки, зв'язані червоною ниткою. А ще – малюнок чи фото виноградного грона. Зображення грона винограду вважається символом достатку та багатства.

Пропонуємо дізнатися більше про народні вірування та забобони для залучення грошей.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!