ukr
русский

Чоловіки, які стають тиранами: астрологи назвали знаки зодіаку з небезпечними рисами

Марина Грамович

Чоловіки, які стають тиранами: астрологи назвали знаки зодіаку з небезпечними рисами
Мужчина-тиран. Джерело: Uaportal

У ідеальних парах чоловіки можуть бути добрими, турботливими та закоханими. Але з іншого боку іноді вони можуть бути дуже жорстокими, злими, можуть психологічно мучити і маніпулювати жінкою.

Астрологи кажуть, що існують кілька знаків зодіаку, представники яких можуть вирізнятися саме цими небезпечними рисами. Про це йдеться у матеріалі видання Оdzadu.

Читайте також: Які найсильніші сторони Близнюків 

Близнюки

Як і у випадку з жінкою під цим знаком, ви також не можете точно передбачити чоловіка. Він як вітер, тому його не можна зв’язати, адже він повинен все вирішувати сам. У стосунках він може маніпулювати вами і мучити вас психічно, тому що він хоче для себе тільки найкращого. Він не вміє миритися з іншою думкою, крім своєї і коли щось не так, як він говорить, він злиться і не боїться лаятися.

Діва

Партнер під знаком Діви практичний, але марний у стосунках, хоча він вміє любити і може все віддати своїй коханій, але завжди "щось за щось". Вона постійно чекає від партнера відповіді, а він не може віддавати речі безкоштовно, тому що вважає, що тоді він буде надто добрим. Він буде мучити і знущатися з жінки, тому що не розуміє, що стосунки повинні бути про безмежне кохання.

Скорпіон

Незважаючи на те, що чоловік цього знаку пристрасний, симпатичний і загадковий, коли він перебуває у стосунках протягом тривалого часу, він часто неприємний і грубий. Він терпіти не може програвати, тому повинен завжди вигравати. Коли це не по-своєму, він злий, ні з ким не розмовляє і може навіть фізично напасти на людину. Однак у стосунках він цього не робить, там застосовує психологічне насильство, бо цього не видно.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про жінку, яка буде найкращою дружиною серед знаків зодіаку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!