ukr
русский

Люблять поспати замість прогулянки: Названо 10 найбільш ледачих порід собак

Ігор Романько

Які породи собак люблять спати
Які породи собак люблять спати

Мрієте про собаку, яка не буде вимагати щоденних прогулянок і годинами дріматиме біля ваших ніг? Тоді вам підійде одна з цих 10 порід собак, які відомі своєю любов'ю до сну!

Пам'ятайте, що кожна собака індивідуальна, пише gazeta.ua. Навіть якщо порода відома своєю любов'ю до сну, ваш собака може бути більш активним. Важливо приділяти вашому улюбленцю увагу і давати йому стільки активності, скільки йому дійсно потрібно.

Читайте також: Вчені назвали породи собак, які не зможуть вижити, якщо на Землі зникнуть люди

1. Англійський бульдог: Ці милі собаки не створені для активних ігор. Їм більше подобається затишок та тепло вашого ліжка.

2. Кавалер-кінг-чарльз-спаніель: Ці елегантні собаки обожнюють ласку. Їхні потреби в активності мінімальні, а після короткого моціону вони з радістю подрімають на дивані.

3. Чау-чау: Ці пухнасті ведмедики не потребують багато руху. За даними Американського кінологічного клубу, їм вистачає 43 хвилин активності на день.

4. Французький бульдог: Ці компактні собаки ідеально підходять для життя в квартирі. Їм не потрібні довгі прогулянки, а більшу частину дня вони щасливі просто лежати поруч з вами.

5. Бассет-хаунд: Ці добродушні собаки з короткими лапками не дуже люблять бігати. Їм більше подобається спокійно йти поруч з вами, а потім подрімати у вашому кріслі.

6. Грейхаунд: Ці собаки, відомі своєю швидкістю, насправді обожнюють нічого не робити. Коли вони не на змаганнях, вони з радістю згорнуться калачиком на дивані.

7. Ньюфаундленд: Ці величні собаки економлять свою енергію. Їм вистачає короткого моціону, щоб потім насолоджуватися довгим сном.

8. Цвергпінчер: Ці маленькі собаки не потребують багато місця для ігор. Їм вистачає кімнати, щоб трохи побігати, а потім вони з радістю подрімають у вашій кишені.

9. Мопс: Ці чарівні собаки з коротенькими лапками не дуже витривалі. Їм вистачає короткого моціону, щоб потім відпочити на вашому колінах.

10. Німецький дог: Ці величні собаки не потребують багато руху. Їм вистачає короткого моціону, щоб потім насолоджуватися довгим сном.

Нагадаємо, експерти Американського хімічного товариства пояснили, чому собакам не можна їсти шоколад.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!