ukr
русский
English

Як замаскувати зморшки за допомогою макіяжу: прості поради

Діана Бондаренко

Як замаскувати зморшки за допомогою макіяжу: прості поради
Як приховати зморшки

Чи знали ви, що макіяж може приховати недоліки та візуально омолодити? Проте неправильний макіяж може, навпаки, виділити зморшки та інші нерівності шкіри.

Видання She Finds розповіло про прийоми в макіяжі, які допоможуть замаскувати зморшки. Скориставшись цими прийомами, ви зможете створити вдалий макіяж, який підкреслить ваші найкращі сторони та допоможе виглядати молодше свого віку.

Зволожуйте обличчя перед макіяжем:

Хороший догляд за шкірою є ключовим етапом перед нанесенням макіяжу. Зволожена шкіра створює ідеальну основу для подальших кроків. Використовуйте зволожуючий крем з поживними інгредієнтами, такими як кераміди та гіалуронова кислота.

Нанесіть праймер:

Оберіть праймер, який відповідає вашим потребам – від зволоження до матового ефекту. Також варто обирати праймери, які розмивають пори, роблять шкіру шовковистою та гладенькою.

Нанесіть крем під очі або патчі: Спеціальний крем під очі чи холодні патчі допоможуть зняти набряклість шкіри і мінімізувати появу зморшок в цій чутливій області.

Читайте також: Як зробити красивий макіяж: лайфхаки, які має знати кожна дівчина

Скористайтеся консилером:

Для маскування недоліки шкіри ви можете використати консилер. Зокрема, зелений, щоб зменшити почервоніння.

Менше, значить краще:

Уникайте великої кількості продукту, особливо під очима. Менше тонувального крему і консилера, проте правильно розтушованого, може зробити чудеса, надаючи молодший вигляд.

Вибір тонального крему:

Важливо обирати тон тонального крему, який ідеально підходить до вашого природного відтінку шкіри. Зокрема, занадто світлий чи темний тон може підкреслити недоліки.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як підібрати стрижку під свій тип обличчя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!