ukr
русский
Polski

Як покращити стан шкіри взимку за допомогою тоніку: в чому його користь

Діана Бондаренко

Як покращити стан шкіри взимку за допомогою тоніку: в чому його користь
Як доглядати за шкірою обличчя

Тонік – це необхідний етап догляду за обличчям. Він є незамінним завершальним кроком в етапі очищення шкіри. Зокрема, він допомагає ефективно очистити шкіру, прибираючи залишки засобів догляду.

Про це повідомило видання Woman24. Фахівці зазначили, що вранці тонік допомагає закрити пори, запобігаючи потраплянню пилу та бруду, а ввечері захищає від закупорки пор кремом і сироваткою, запобігаючи запалення та появу прищів.

Читайте також: Як запобігти появі зморшок: косметологи радять робить це щодня

Сучасні тоніки містять корисні речовини, які сприяють кращій мікроциркуляції крові. Це сприяє швидшому вбиранню кремів та сироваток, покращуючи стан шкіри.

Користь тоніку для шкіри взимку:

Зволоження: взимку шкіра особливо потребує зволоження через сухе повітря в приміщенні. Тонік, який містить гіалуронову кислоту, допомагає зволожити шкіру, забезпечуючи тривалий ефект та свіжий вигляд обличчя протягом усього дня.

Вирівнювання тону обличчя: Після літа тонік із кислотами стає невід'ємним елементом догляду, допомагаючи прибрати омертвілі частинки та вирівняти тон шкіри, забезпечуючи сяючий та здоровий вигляд.

Боротьба з пігментацією: Після літа, коли можуть з'явитися плями та пігментація, тонік із кислотами допомагає зробити обличчя світлішим та позбутися неприємних наслідків впливу сонця.

Нагадаємо, ми вже писали, як доглядати за шкірою після 40.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!