ukr
русский
English

Як зробити дорогий макіяж очей за допомогою декількох продуктів

Діана Бондаренко

Як зробити дорогий макіяж очей за допомогою декількох продуктів
Як правильно робити макіяж. Джерело: pixabay

Макіяж може привернути увагу до своїх найкращих рис обличчя, але й також можна підкреслити недоліки. Здавалося б, нанести декілька продуктів, розтушувати пензликом – і все, образ готовий. 

Проте для ідеального макіяжу, який не лише сподобається всім, але й підійме вашу самооцінку, варто знати певні лайфхаки. Про це повідомили у Watsons.

Як зробити ідеальний макіяж очей

Ідеальні брови:

Намалюйте три маленькі точки на лінії брів: одну – біля носа, другу – на рівні з зіницею і останню – над зовнішнім кутом ока. Потім з'єднайте їх за допомогою олівця, тіней чи іншого засобу для брів.

Рівні стрілки:

Ефектний погляд можна отримати завдяки ідеальним стрілкам. Для них варто використати тіні для повік та тонкі пензлики. Промалюйте форму за допомогою тіней, а потім нанесіть підводку. Цей метод дозволяє легко виправляти неточності при промальовці форми. 

Читайте також: Як зробити красивий макіяж: лайфхаки, які має знати кожна дівчина

Довгі вії:

Спочатку використайте керлер, аби закрутити вії. Після цього нанесіть праймер, а потім туш. Таким чином ви зможете значно подовжити свої вії. 

Використання накладних вій:

Ви зможете змінити свій погляд за допомогою накладних вій. Проте робить це обережно, розташовуйте вії під кутом відповідно до лінії росту власних вій.

Нагадаємо, ми розповіли, як підібрати стрижку під свій тип обличчя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!