ukr
русский

Як майже безкоштовно позбутися мух без хімії: експерти гарантують успіх

Билім Олена

Як майже безкоштовно позбутися мух без хімії: експерти гарантують успіх
Муха. Джерело: Nixon Johnson/pexels.com

З приходом тепла починається нашестя мух. Ці шкідники не лише докучливі, але й можуть переносити на своїх лапках та тілі збудників різних захворювань.

Також музи можуть відкладати яйця та залишати екскременти на їжі, роблячи її непридатною до вживання та потенційно зараженою.

На щастя, експерти пропонують простий та ефективний спосіб розв'язання цієї проблеми, який не потребує використання хімічних засобів та є безпечним для здоров'я та навколишнього середовища.

Вас також зацікавить: Як за допомогою меду позбутися плодових мушок в будинку: дієвий лайфхак

Для боротьби з мухами можна скористатися засобом, який виготовляється з яблучного оцту, миючого засобу та поліетиленової плівки. Просто налийте невелику кількість яблучного оцту у склянку, додайте кілька крапель миючого засобу, а потім накрийте склянку поліетиленовою плівкою, зробивши кілька отворів у верхній частині.

Запах яблучного оцту приваблює мух, але миючий засіб створює поверхневий натяг, не дозволяючи їм утриматися на поверхні рідини, тому вони потрапляють всередину та тонуть.

Цей метод не тільки ефективний, але й простий у використанні. З таким натуральним засобом можна швидко впоратися з проблемою мух у будинку.

Раніше фахівці повідомили способи позбутися мошок біля дому та в оселі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!