ukr
русский
English

Як харчова сода допоможе позбутися від клопів і тарганів вдома

Дутік Катерина

Як позбутися тарганів та клопів вдома
Харчова сода – засіб №1 у боротьбі з небажаними комахами

Якщо вашому будинку розмножуються комахи, є радикальний інгредієнт, здатний їх нейтралізувати – харчова сода. Цей універсальний засіб допоможе вам позбутися комарів, мурах, тарганів і клопів.

Боротьба зі шкідниками у будинку – завдання непросте, але є дієві способи. Про це пише Sante Plus.

Читайте також: П'ять запахів, які означають, що миші оселилися у вашому домі

Як позбутися від комах за допомогою харчової соди?

Якщо цей білий порошок є корисним для повсякденних домашніх завдань, він може діяти як інсектицид за правильного використання. Ця порада допоможе вам позбавитися всіх видів комах, які можуть розмножитися у вашому будинку.

Зробити інсектицид дуже просто. Почніть зі змішування чашки харчової соди з такою ж кількістю цукрової пудри, яка потрібна для залучення комах. Цей метод особливо ефективний для вилову тарганів, які проковтнуть білий порошок, який отруїть їх.

Також харчова сода допомагає боротися з комахами, як комарі. Щоб використати цей метод, який допоможе вам обійтися без інсектицидів, ви повинні запастись чайною ложкою бікарбонату, такою ж кількістю оливкової олії та п'ятьма чайними ложками яблучного оцту. Енергійно перемішайте всі ці інгредієнти та перелийте препарат у пляшку з розпилювачем. Все, що вам потрібно зробити, це розпорошити засіб у всіх місцях, часто відвідуваних комарами.

Нагадаємо, що фахівці зі шкідників розповіли про речі, які стануть магнітом для молі. Але ви можете цього уникнути, знаючи кілька корисних порад.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!