ukr
русский

Як ідеально помити вазу з вузькою шийкою: вражаючий лайфхак від господинь

Ціхоцька Марія

Як ідеально помити вазу з вузькою шийкою: вражаючий лайфхак від господинь
Існує простий і дієвий спосіб ідеально вимити вазу після тривалого зберігання в ній букета

Після того, як букет квітів постоїть деякий час у вазі, на її стінках може утворитися неприваблива зелена плісняваність та цвіль. Очистити вазу від такого осаду буває непростою задачею. У важкодоступних місцях можуть залишитися неприбрані забруднення, особливо якщо ваза має вузьку та високу форму.

Однак існує простий і дієвий спосіб ідеально вимити вазу після тривалого зберігання в ній букета, який не потребує багато зусиль чи застосування спеціальних миючих засобів. Усе, що вам знадобиться - лише одна таблетка для очищення зубних протезів. Про це пише Геніальне.

Інструкція щодо використання цього методу:

  1. Покладіть одну таблетку для чищення зубних протезів у брудну вазу.
  2. Залийте її теплою водою та залиште приблизно на 15 хвилин.
  3. Після цього вилийте розчин та ретельно сполосніть вазу під проточною водою.

Завдяки своїй м'якій, але ефективній дії таблетка чудово розчинить накопичений осад, позбудеться потьмарінь на поверхні та знебарвлень вази без ризику пошкодження скла. Результат справді здивує, адже більше не доведеться докладати багато зусиль для видалення стійких забруднень.

Цей простий та економний метод дозволить повернути вазі первісну чистоту та блиск без використання дорогих полірувальних засобів чи агресивної хімії. Усе, що потрібно - лише одна таблетка для чищення зубних протезів.

Нагадаємо, ми вже писали, як помити пляшку для води.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!