ukr
русский
English

Зіпсують інтер’єр ванної кімнати: рушники яких кольорів краще не купувати

Ціхоцька Марія

Зіпсують інтер’єр ванної кімнати: рушники яких кольорів краще не купувати
Червоні та білі рушники краще не купувати для ванної кімнати

Дизайн навіть найбільш стильної ванної кімнати може зіпсувати така, здавалось би, дрібниця, як колір рушника. Якщо він підібраний неправильно – буде негарно виглядати вся загальна картину приміщення.

Про це пише Радіотрек.

Червоний

Такий яскравий колір не так легко гармонійно вписати в інтер'єр. Проте тут важливе особисте сприйняття кольору. Якщо для вас червоний асоціюється з мультиками, іграшками або сучасним мистецтвом, то такі рушники в ванній краще уникати, особливо якщо ви прагнете створити затишну атмосферу.

У повністю мінімалістичному просторі з спокійною колірною гамою червоний може бути занадто яскравим акцентом. Краще обрати блідо-рожевий або колір чайної троянди.

Читайте також: Як самостійно укласти ламінат вдома: поради щодо ремонту

Жовтий

Це дуже позитивний колір, що буквально наповнює енергією. Якщо вам потрібен спокій, жовтий не підійде. З іншого боку, це ідеальний вибір для рушників підлітків та молодих енергійних жінок.

Білі

Мається на увазі саме сніжно-білий колір. слонова кістка. Попри те, що це вічний тренд, цього року дизайнери від нього відмовилися з практичних причин. Адже доглядати за ними доволі важко, а рушники з плямами не стануть окрасою жодної ванни.

Нагадаємо, ми вже писали, які речі роблять інтер’єр не модним.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!