ukr
русский

Ідеальний партнер, що не зрадить: це стосується трьох знаків зодіаку

Марина Грамович

Ідеальний партнер, що не зрадить: це стосується трьох знаків зодіаку
Вірний знак зодіаку. Джерело: Freepik

Напевно кожна жінка мріє мати поряд із собою надійного і вірного чоловіка, на якого можна покластися у будь-якій ситуації. Як переконують астрологи, є кілька знаків зодіаку, представники яких ніколи не зрадять жінку, адже надзвичайно віддані і зроблять усе на світі заради своєї любові.

Адже чоловіки саме цих знаків зодіаку, за словами фахівців, мають найбільшу схильність зберігати вірність лише одному партнеру. Вони ніколи не скривдять і не зрадять своє справжнє кохання, йдеться у матеріалі видання Оdzadu.

Читайте також: Ці знаки зодіаку мають складний характер

Діва

Жінкам варто пам’ятати, що серед вірних знаків особливе місце займає Діва. Цей чоловік не має почуття романтики, але він розуміє, що потрібно у стосунках, тому він практичний і дбає про порядок в домі. Час від часу він переживає це і встигає зробити грандіозний жест, проте для нього важлива вірність у стосунках, він сприймає її як основну якість, якою повинен володіти кожен хороший чоловік. Він відповідальний, вміє доглядати за домом і шукає якості та розуму в любові, тому зробить би неможливе для своєї коханої.

Скорпіон

Чоловік, народжений під цим знаком, вірний, хоча його характеризують як пристрасного, він ніколи не зрадить жінку. Від жінки він вимагає того ж – вірності, а якщо він може бути з однією жінкою, вона теж повинна це робити. Вона не повинна навіть дивитися на іншого чоловіка, найгірше було б, якби вона пішла з ним.

Водолій

До вірних знаків відноситься і чоловік, який народився як Водолій, який вважається ідеальним партнером для всіх жінок. Він чесний, має почуття гумору і талант до мистецтва, а також незалежний і чекає того ж від жінки. У нього немає проблем з оплатою, але він вимагає, щоб у жінки теж були гроші і щоб вона могла піклуватися про себе. Він вірний у стосунках, тому що спирається не на фізичну сторону, а на психологічну та глибшу сторону, а коли він знайде жінку, з якою все зрозуміє, він ніколи не залишить її, і не зрадять її.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про жінку, яка буде найкращою дружиною серед знаків зодіаку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!