ukr
русский
English

Цей продукт "розтопить" жир на животі: просто залийте водою

Билім Олена

Цей продукт 'розтопить' жир на животі: просто залийте водою
Овес допоможе позбутися зайвих складок на животі

Шукайте прискорення вашого метаболізму та позбавлення надмірних складок? Експерти кажуть, що вибір напою може бути ключовим. Зокрема, вівсяна вода стає новим фаворитом серед тих, хто мріє про струнку талію та здорову шкіру.

Вівсяна вода – це не тільки модний тренд, але і науково підтверджений спосіб поліпшення фізичного стану. Цей натуральний напій має потужні властивості, які сприяють активному схудненню та покращенню шкіри, пише Pysznosci.pl.

Також вас може зацікавити: Сидяча робота викликає проблеми із серцем та підвищує ризик смерті

За словами фахівців, вівсяна вода містить унікальні мікроелементи та вітаміни, які забезпечують організм необхідними поживними речовинами. Це мінерали, такі як кальцій, цинк, магній, фосфор, кремній та залізо, а також ненасичені жирні кислоти, які необхідні для здоров'я.

Одним із ключових компонентів вівсяної води є бета-глюкан, клітковина, яка сповільнює засвоєння поживних речовин та знижує апетит, сприяючи ефективному схудненню.

І хоча вівсяна вода не є єдиним рішенням для схуднення, вона допомагає легше дотримуватися дієти, знімаючи відчуття голоду.

Готувати вівсяну воду дуже просто. Вам знадобляться лише вівсяні пластівці та вода. Просто залийте пів склянки вівсяних пластівців двома склянками холодної води та залиште на 30 хвилин, потім додайте ще шість склянок води, збийте до однорідності та процідіть.

Залишки вівсяних пластівців можна використовувати для приготування млинців, додаючи їх до суміші із яйцями та бананами.

Раніше фахівці назвали каші, від яких ніколи не товстішають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!