ukr
русский
English

Якщо до виходу 5 хвилин: як швидко нанести макіяж

Ціхоцька Марія

Якщо до виходу 5 хвилин: як швидко нанести макіяж
Швидко нафарбуватись - не кожній під силу

Буває, що ранкова метушня та клопоти не залишають часу на повноцінний макіяж. Проте бажання виглядати охайно та свіжо ніхто не відміняв. Тому вміти швидко та красиво нафарбуватися - справжнє мистецтво. Раніше ми ділилися порадами, як зробити макіяж стійким, а тепер розповімо, як виконати його за 5 хвилин без ефекту маски.

Для сяючої та доглянутої шкіри потрібно знати кілька правил нанесення макіяжу. Виявляється, це можна зробити легко та швидко, як повідомляє "Телеграф".

Як зробити макіяж за 5 хвилин

- Почніть з нанесення крему з SPF. Використовуйте його незалежно від пори року та погоди на вулиці. Наносьте достатню кількість засобу.

- Наступний крок - тональна основа. Розтушовуйте її спонжем - так не утворюватимуться лінії та нерівності, як при використанні пензлика. Уникайте щільних тональних кремів для швидкого макіяжу.

- Перейдіть до консилера. Нанесіть невелику кількість під очі та розтушуйте спонжем. Залишки консилера на спонжі можна нанести на зовнішню частину повіки.

- Потім оформіть обличчя. Нанесіть бронзер і рум'яна на потрібні ділянки. За необхідності приберіть залишки засобів спонжем.

- Бронзером і рум'янами підфарбуйте повіки, починаючи від зовнішнього куточка і розтушовуючи до вилиць. Так ви створите ліфтинг-ефект і зможете відмовитися від тіней.

- Розчешіть брови гелем чи воском. Не робіть їх надто високими - так можна зіпсувати макіяж.

- На завершення нафарбуйте вії тушшю та нанесіть блиск на губи. Уникайте матових помад, їх нанесення вимагає більше часу.

Нагадаємо, ми вже писали, як зробити гарний макіяж.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!