ukr
русский
Polski

Експерти назвали найкращий спосіб виведення клопів з постільної білизни: агресивна хімія не потрібна

Анастасія Крищук

Експерти назвали найкращий спосіб виведення клопів з постільної білизни: агресивна хімія не потрібна
Найкращий спосіб виведення клопів з постільної білизни

Постільні клопи мають довжину близько 5 мм, червонувато-коричневі і залишають іржаві плями, особливо на постільній білизні, одязі та меблях. Вивести їх з постелі може бути складним завданням.

Експерти переконують, що не потрібно одразу застосовувати агресивну хімію. Один із найкращих способів позбутися від клопів на постільній білизні, це випрати її у дуже гарячій воді, повідомляє Express.co.uk.

Клопів можна позбутися, виправши одяг і постільну білизну в гарячій воді, 60 градусів. Це може допомогти вбити будь-яких потенційних клопів або їхні яйця.

Читайте також: Чи можна лягати спати з мокрою головою: потенційні наслідки, про які варто знати

Ще одна головна порада — виробити звичку регулярно пилососити. Особливу увагу варто приділити потенційним місцям сховку клопів.

Приклади включають вживані меблі, дивани, ліжко, постільну білизну та килими, які можуть стати притулком для зараження. Після цього утилізуйте вакуумний мішок, щоб запобігти потенційним зараженням.

Хоча гаряче прання рекомендується для незначного зараження, якщо проблема досить велика, професійна боротьба зі шкідниками є найкращим варіантом.

Нагадаємо, ми розповідали чи шкідливо мити голову щодня, та що про це кажуть експерти.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!