ukr
русский

Для жінок за 60: омолоджувальні стрижки, які коригують овал обличчя та додають свіжості образу

Анастасія Крищук

Для жінок за 60: омолоджувальні стрижки, які коригують овал обличчя та додають свіжості образу
Які трендові стрижки для жінок 60 +. Джерело: Freepik

Фахівці зі стилю визначили чотири модні зачіски, які ідеально підходять для дам у віці та надають їм особливої чарівності. Ці стрижки відповідають різним потребам, ідеально підійдуть кожній жінці та не вимагають складного догляду.

Команда UAportal розкаже про найбільш популярні стрижки серед жінок старше 60 років, які користуються великою популярністю по всьому світу.

Градуйований боб

Цей стиль стрижки відображає останні модні тенденції, пропонуючи шаруватість пасом, які варіюються за довжиною. Динамічність зачіски досягається завдяки техніці шарування, що забезпечує живий рух волосся при кожному вашому кроці, додаючи вигляду свіжості та ігривості. Така стрижка не вимагає складного догляду: волосся природно укладається в ідеальну форму після миття. Це ідеальний вибір для власників як коротких, так і середньої довжини волосся.

Короткий боб з чубчиком

Цей стиль стрижки ідеально підходить для дам у віці, які шукають змін та готові до зміни довжини своєї шевелюри. Вона поєднує в собі комфорт та витонченість, ідеально доповнюючи образ кожної жінки старшого віку. Стрижка "боб" з чубчиком не тільки візуально омолоджує, але й вигідно підкреслює форму обличчя, легко приховуючи будь-які небажані об’єми. Крім того, вона не вимагає складного догляду: просто висушіть волосся феном, і ви отримаєте чудовий вигляд без зайвих зусиль.

Текстурована піксі

Цей стиль стрижки ідеально підійде для відважних та самовпевнених дам, які готові до радикальних змін у своєму стилі та житті. Її унікальність полягає у нерівних кінцях, створених завдяки методу філірування, що відрізняє її від традиційної піксі. Такий варіант стрижки додасть неймовірного об'єму навіть найтоншому та найслабшому волоссю. Для додання більшої виразності до вашого образу, ви можете легко скуйовдити волосся.

Асиметричний боб

Зачіска асиметричного боба, яка колись була популярною лише серед молодих дам, тепер стала улюбленою серед жінок старшого віку. Це пов’язано з тим, що така стрижка не тільки омолоджує зовнішність, але й підкреслює контури обличчя, додаючи об’єму волоссю. Вона ідеально підходить для будь-якої форми обличчя та типу волосся, роблячи її вибором номер один для дам з округлими рисами, оскільки вона візуально подовжує обличчя та робить вилиці більш чіткими.

Раніше ми розповідали про найкращу стрижку для жінок 40+.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!