ukr
русский

Для чого дверні ручки обмотують фольгою: ніколи не здогадаєтеся

Билім Олена

Для чого дверні ручки обмотують фольгою: ніколи не здогадаєтеся
Фольга на ручці дверей. Джерело: santeplusmag.com

У пошуках незвичайних, але ефективних порад щодо безпеки, які можуть полегшити наше повсякденне життя, багато з нас звертає увагу на несподівані варіанти. Одним із таких неординарних рішень стало використання алюмінієвої фольги для обгортання дверної ручки.

Хоча це може здатися незвичайним способом, однак за цією порадою стоїть практичний підхід до безпеки, пише santeplusmag.

Також читайте: Вісім лайфхаків з алюмінієвою фольгою, про які ви, напевно, не знали

Індикатор безпеки:

Використання алюмінієвої фольги як індикатора безпеки має на меті виявлення будь-яких маніпуляцій з дверною ручкою. Чутливість фольги дозволяє залишати помітні сліди при найменшому контакті, що робить її відмінним інструментом для виявлення можливих спроб вторгнення.

Стримувальна дія на грабіжників:

Вигляд дверної ручки, обгорнутої алюмінієвою фольгою, може викликати сумніви та вагання у потенційного зловмисника. Це візуально нагадує про уважність мешканців та може викликати відчуття непередбачуваності, що додає додатковий шар захисту.

Читайте також: Навіщо використовувати фольгу під час прасування: лайфхак від господинь

Посилення шуму:

Крім візуальної корисності, алюмінієва фольга видає характерний звук при будь-якому русі. Це може слугувати як додаткова тривога, надаючи можливість мешканцям швидко реагувати на спроби вторгнення.

Хоча цей метод не є панацеєю для безпеки, він може слугувати додатковим інструментом для виявлення можливих загроз та покращення безпеки вашого будинку. Важливо зауважити, що він не замінює професійні системи безпеки, але може слугувати додатковим заходом у комплексному підході до захисту дому та його мешканців.

Пропонуємо дізнатися, якою стороною фольгу вкладають на деко.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!