ukr
русский

Диктують свої правила кохання: які це три знаки зодіаку

Марина Грамович

Диктують свої правила кохання: які це три знаки зодіаку
Головним у парі може бути тільки один. Джерело: Freepik

Часто можна зустріти такий тип стосунків, коли для одного з партнерів важлива свобода, а інші миряться з тим, щоб друга половинка мала все, що вони хочуть. Астрологія визначає знаки зодіаку, які найбільше люблять відчувати себе власником при взаємостосунках.

І хоча декому це може здаватися не зовсім чесним, для їхніх партнерів такий стан справ здається цілком прийнятним. Про це йдеться у матеріалі видання Оdzadu.

Читайте також: Три знаки зодіаку, які найбільше люблять подорожувати

Телець

Цим знаком зодіаку керує Венера, тому це синонім стабільності та лояльності. Він серйозно ставиться до своїх зобов'язань, особливо коли справа стосується душевних справ. Наявність Тельця як партнера ґрунтується на бажанні створити надійний і тривалий зв’язок. Його відданість не знає меж, і він зробить все, щоб захистити свою другу половинку від будь-якої біди.

Рак

Цей знак зодіаку керований емоційним Місяцем і вирізняється своїм турботливим і захисним характером. Людина цього знаку створює глибокі емоційні зв’язки зі своїм партнером. Володіння Рака є продовженням його інстинктів і турботи. Він хоче створити кокон любові та безпеки навколо своєї другої половинки, щоб вона почувалася коханою та водночас захищеною від зовнішнього світу.

Скорпіон

Представники цього знаку зодіаку перебувають під владою Плутона, який асоціюється з великою інтенсивністю. Ці люди дуже пристрасні і підходять до стосунків з глибоким почуттям вірності. Власницькі почуття Скорпіона викликані його інтенсивним зв’язком і страхом втратити глибокий емоційний зв’язок, який він сформував зі своєю другою половинкою. Його рішучість захистити свого партнера є свідченням глибини його любові та відданості.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали три знаки зодіаку, які не можуть відмовитися від алкоголю.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!