ukr
русский

Що пропонують найрейтинговіші готелі Києва крім захмарних цін

Анна Веселова - Соловонюк

Що пропонують найрейтинговіші готелі Києва крім захмарних цін
Фасад готелю Хілтон у Києві. Джерело: https://www.hilton.com/

Столиця України залишається законодавицею моди та прикладом елітного життя. Трійка найрейтинговіших готелів красується не лишень своїми елегантними та монументальними фасадами, але і яскравими цінниками на послуги. Що можна отримати сплативши омріяну суму дізнаємося нижче.

InterContinental Kyiv, an IHG Hotel

Що пропонують найрейтинговіші готелі Києва крім захмарних цін
Центр міста та багато пам'яток поруч. Джерело: https://www.ihg.com/intercontinental/hotels/gb/en/kiev/

Де: вул. Велика Житомирська, 2А, Київ.

Розташування недалеко від Майдану Незалежності та візитної пам’ятки Києва - Софії Київської, робить цей готель казково зручним для гостей, які хочуть оглянути центр столиці та отримати максимально зручну позицію для переміщення містом.

Також готель акцентує на піклуванні про здоров’я гостей. В готелі максимально мінімізовані контакти людей та діє підвищений рівень безпеки їжі.

Зі зручностей на гостей чекає WI-FI, місце паркування, транспорт до аеропорту (додаткова плата), послуги консьєржа, камера зберігання речей, обмін валют, часте прибирання номерів, обслуговування номерів, бізнес-центр, конференц-зал, розрахунок як карткою, так і готівкою та шведський стіл на сніданок.

Також готель має все, щоб розслабитися, поліпшити здоров’я та займатися спортом.

  • Басейн (закритий)
  • СПА - центр
  • Сауна
  • Парова лазня
  • Фітнес-центр
  • Перукарня
  • Ресторани
  • Бари

Номера готелю доволі вишукані: гарні меблі, підібрані інтер’єри та акцентовані деталі. Серед вибору є класичні номери, преміум номера, президентські апартаменти, королівский люкс, губернаторський люкс та напівлюкси. Цінник номерів розпочинається від 217 євро за ніч та перевищують 700 євро за VIP номери (не включаючи податки та збори). В готель не можна з домашніми тваринами та є окремі номери для курців. В більшість пакетів входить сніданок та користування зручностями та розвагами готелю.

Ресторани та бари пропонують різноманіття кулінарних сцен від класичної української до французької.

Готель має зручності для людей з вадами слуху та зору, а також спеціалізовану парковку.

Fairmont Grand Hotel Kyiv

Що пропонують найрейтинговіші готелі Києва крім захмарних цін
Прикраса набережної Києва. Джерело: https://www.fairmont.com/kyiv/

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, Київ (метро Поштова Площа)

Гуляючи набережною не можна не помітити гарного величного красеня Fairmont Grand Hotel. Розташування готелю більш ніж вдале, адже більшість його номерів мають чудовий краєвид з вікон на Дніпро. Огляд пам’ятників так само є дуже зручним, адже поруч Річковий вокзал, Андріївський узвіз та Маріїнський парк.

Готель оснащений на всі 5 зірок. Його 258 номерів мають підібрані інтер’єри, комфортабельні умови від великого ліжка до оздобленої ванної кімнати з усіма вигодами. Від люксів до королівських апартаментів (166 кв.м з VIP обслуговуванням та приватною лаунж зоною. Ціни на номери від 200 євро (з податками та зборами), а напівлюкс зможе дістатися вам за 300 євро.

На території готелю надаються послуги консьєржу, пральні, прибирання та обслуговування номерів. З розваг та занять до ваших послуг СПА центр, фітнес-центр, конференц-зал, ресторани, бари та Казино Шангрі Ла Київ.

Велика бальна зала на 600 осіб дозволяє проводити заходи будь-якого формату та розмаху.

Готель пропонує різні пакети на вибір, щоб максимально підлаштуватися під ціль вашого візиту.

Hilton Kyiv

Що пропонують найрейтинговіші готелі Києва крім захмарних цін
Прозорість з панорамою Києва. Джерело: https://www.hilton.com/

Де: бульвар Тараса Шевченка, 30, Київ.

Центр столиці прикрашений ще однією перлиною готельного бізнесу. Хілтон має вражаючий скляний фасад та розташований за 15 хвилин від таких атракцій як Національна Опера, Музей історії та прямо навпроти Ботанічного саду Фоміна.

Серед різноманітних послуг готелю є зарядка електромобілів, безкоштовне паркування, послуги консьєржа, обслуговування номерів, бізнес-центр та конференц-зали різного розміру та рівня.

Серед багатьох комфортабельних номерів готелю є номери для проживання з домашніми улюбленцями. Інтер’єри номерів стильні, сучасні, дизайнерські оздоблені та максимально елегантні. Ванні кімнати вишукані та мають все необхідне ,і навіть більше, для вашого розкішного перебування. Ціни на номери починаються від 250 євро та закочуються за 2000 євро (президентський люкс). Діти до 18 років проживають у номері разом з батьками безкоштовно та до 5 років мають безкоштовний сніданок.

З розваг та занять на території є критий басейн, фітнес-центр, ресторани та бари.

Готель має пакети для комфортного перебування та пропонує подвоєння балів та знижки на раннє бронювання.

 

Поліпшений комфорт та список вхідних послуг роблять відпочинок чи поїздку приємнішою і тільки вам вирішувати скільки коштують бажання.