ukr
русский
Polski

Що треба зробити у новорічну ніч, щоб здійснилося бажання

Дутік Катерина

Як правильно загадати бажання на Новий рік
Як правильно загадати бажання на Новий рік

Є багато способів загадати бажання на Новий рік. Ви можете зробити це під бій курантів, загадати бажання на зірку, монетку або ялинку.

Щоб бажання збулося, важливо загадати його правильно. Ваше бажання повинно бути конкретним і позитивним. Не загадуйте бажання, які можуть нашкодити іншим людям. Також важливо вірити в те, що ваше бажання здійсниться.

Читайте також: Як оригінально задекорувати стіл на Новий рік: фото

1. Загадати бажання під бій курантів. Це найпопулярніший спосіб загадати бажання на Новий рік. Коли проб'є 12, подумайте про своє ваше бажання і подумки відпустіть його.

2. Загадати бажання на зірку. Подивіться на зірку і загадайте ваше бажання. Вважається, що зірки мають магічну силу і можуть допомогти здійснити бажання.

3. Загадати бажання на ялинку. Відірвіть ялинку і загадайте ваше бажання. Покладіть ялинку під подушку і лягайте спати. Вважається, що вночі ялинка перенесе ваше бажання до чарівника.

4. Загадати бажання на монетку. Підкинь монетку і загадайте ваше бажання. Якщо монетка впаде орлом, ваше бажання здійсниться.

Ось кілька додаткових порад щодо того, як загадати бажання на Новий рік:

  • Загадайте ваше бажання вголос або про себе. Якщо ви загадаєте бажання вголос, то це допоможе вам зосередитися на ньому. Якщо ви загадаєте бажання про себе, то це буде більш інтимно і особисто.
  • Вірте в те, що ваше бажання здійсниться. Якщо ви вірите в те, що ваше бажання здійсниться, то це збільшить шанси на його виконання.
  • Не забувайте про своє бажання. Думайте про нього і робіть все можливе, щоб воно здійснилося.

Редакція UAportal бажає вам, щоб всі ваші бажання здійснилися в новому році! Україні – перемоги та мирного неба!

Нагадаємо, що психотерапевтка Ольга Голубицька розповіла, як зберегти святковий настрій під час війни, які подарунки дарувати близьким і як підтримати військових.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!