ukr
русский

Що робити з парфумами, які не подобаються: корисні лайфхаки

Ціхоцька Марія

Що робити з парфумами, які не подобаються: корисні лайфхаки
Парфумам, які не подобаються, можна знайти використання

Новорічні подарунки часто бувають сюрпризами, і не завжди вони відповідають нашим очікуванням. Наприклад, ви можете отримати у подарунок парфуми, які вам не дуже подобаються. Що робити в такому випадку?

Про це пише Ukr.media.

Дослідіть історію аромату

Дізнайтеся, як створювалися ці парфуми, які у них ноти, що символізує їхня назва. Можливо, ви дізнаєтеся щось цікаве, що допоможе вам по-новому поглянути на аромат.

Нанесіть парфуми на тканину

Деякі люди не люблять запах парфумів на шкірі, але добре переносять їх на тканині. Спробуйте нанести парфуми на шарф, хустку або інший предмет одягу, і подивіться, як вони звучатимуть.

Відкладіть парфуми на потім

Іноді потрібно трохи часу, щоб звикнути до нового аромату. Спробуйте надіти парфуми через кілька днів або тижнів після того, як отримали їх у подарунок. Можливо, ваш смак зміниться, і ви почнете їх любити.

Читайте також: Чому не варто нюхати каву при виборі парфумів та що можна використати замість неї

Подаруйте або продайте парфуми

Якщо ви все ж таки не можете полюбити парфуми, які вам подарували, не бійтеся їх подарувати або продати. Це краще, ніж зберігати їх у шафі, не користуючись ними.

Пам'ятайте, що у кожного аромату свій час і місце. Можливо, ці парфуми просто не підходять вам зараз, але в майбутньому ви їх полюбите.

Нагадаємо, ми вже писали, як визначити якісні парфуми та вибрати хороший аромат: 5 простих порад.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!