ukr
русский

Що робити, аби волосся блищало: як за ним доглядати

Діана Бондаренко

Що робити, аби волосся блищало: як за ним доглядати
Як доглядати за волоссям

Чи не кожна жінка мріє про здорове та блискуче волосся? Однак, часом догляд за локонами може здатися складним завданням.

Експерти Notino розповіли, що ефективний догляд за волоссям може бути простим завданням, і для цього не потрібно витрачати багато коштів. Ви зможете зробити свої локони сильнішими та красивішими.

Крок 1: Догляд за шкірою голови

Важливо розпочати з догляду за шкірою голови. Застосовуйте скраб для волосся раз на тиждень, щоб очистити шкіру від забруднень та покращити кровообіг. Також використовуйте тоніки для волосся, які допоможуть зберегти силу волосся.

Крок 2: Правильне миття голови

Обирайте шампунь, який підходить саме для вашого типу волосся. Мийте його приємною теплою водою, уникаючи гарячої, оскільки вона може пошкодити шкіру та волосся, а також холодної, яка не змиває засоби належним чином. Масажуйте шкіру голови, намагаючись не заплутати волосся, та ретельно змивайте шампунь.

Крок 3: Живлення та зволоження волосся

Після миття використовуйте кондиціонер. Раз на тиждень наносьте маску для інтенсивного відновлення волосся. Також користуйтеся незмивними доглядовими засобами, які надають додатковий блиск та м'якість вашим локонам.

Читайте також: Як правильно мити голову, щоб волосся сяяло: топ-2 лайфхаки

Крок 4: Правильне розчісування волосся

Обирайте щітку, яка відповідає вашому типу волосся. Розчісуйте волосся перед миттям та після нього. Якщо волосся заплуталося, скористайтеся спеціальним спреєм для розчісування.

Крок 5: Термозахист волосся

Перед використанням термоінструментів нанесіть засіб для захисту волосся від високих температур. Вибирайте прилади з низькою температурою, щоб уникнути пошкодження.

Нагадаємо, ми вже писали, як правильно сушити волосся.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!