ukr
русский
English

Чим удобрити землю в кінці листопада, для багатого врожаю наступного сезону

Ігор Романько

Як удобрювати землю наприкінці осені, щоб здобути великий урожай
Як удобрювати землю наприкінці осені, щоб здобути великий урожай. Джерело: ukr.media

Досвідчені городники завжди шукають нові способи покращити родючість землі, і одним з ефективних лайфхаків є використання кісткового борошна.

Цей простий і доступний метод не тільки дозволяє підживити ґрунт, але і сприяє отриманню щедрого врожаю в наступному сезоні. Спробуйте цей простий та ефективний спосіб, і ви будете приємно вражені результатами у вашому городі, пише prostoway.

Читайте також: Зів'ялі гортензії "повернуться до життя" завдяки трьом простим крокам: поради садівників

В листопаді, коли готуєте город до зими, використання кісткового або рибного борошна стає найбільш оптимальним. Просто перекопайте грунт і рівномірно розсипте це борошно або додайте його до грядок перед мульчуванням. На кожен квадратний метр грунту рекомендується використовувати 50-100 грам борошна, а також можна комбінувати його з торфом чи компостом.

Кісткове борошно – це природне добриво, багате фосфором, калієм, тваринними жирами та біологічно активними речовинами. Ці компоненти насичують ґрунт необхідними елементами, що сприяє підвищенню урожайності приблизно втричі. Особливо відчутний ефект спостерігається у врожаї помідорів та капусти.

Нагадаємо, ми вже писали, як виростити манго з кістки вдома.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!