ukr
русский

Багаті білками: Які продукти ідеально підходять для сніданку

Ігор Романько

Які продукти треба їсти на сніданок
Які продукти треба їсти на сніданок

Щоб схуднути, важливо не пропускати сніданок. Сніданок повинен бути ситним і корисним, щоб забезпечити організм енергією на весь день.

У виданні zhenskiy.kyiv розповіли про 7 продуктів, які ідеально підходять для сніданку під час схуднення. Ці продукти можна додавати в різні страви для сніданку, такі як омлет, каша, смузі або салат.

Читайте також: Зелений чай для схуднення – поради лікарів

  • Тунець - це відмінне джерело білка та омега-3 жирних кислот. Омега-3 жирні кислоти допомагають знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань, а також сприяють зниженню ваги.
  • Арахіс - це ще один хороший джерело білка. Крім того, арахіс містить корисні жири, такі як мононенасичені та поліненасичені жирні кислоти. Ці жири допомагають знизити рівень холестерину в крові.
  • Грецький йогурт - це ще один продукт, який містить багато білка. Крім того, грецький йогурт містить кальцій, який необхідний для здорових кісток і зубів.
  • Твердий сир - це ще один хороший джерело білка. Крім того, твердий сир містить кальцій і вітамін D.
  • Гарбузове насіння - це відмінне джерело білка та магнію. Магній необхідний для здоров'я серця і м'язів.
  • Тофу - це рослинне джерело білка. Тофу також містить кальцій, залізо та магній.
  • Вівсяні пластівці - це відмінне джерело білка, клітковини та вітамінів. Вівсяні пластівці допомагають відчувати себе ситим протягом тривалого часу.

Увага! Цей контент має виключно інформаційний характер і не містить жодних медичних порад. З приводу прийому ліків, встановлення діагнозів та інших медичних порад зверніться до лікаря.

Раніше дієтологи назвали продукти, які сприяють накопиченню жиру на животі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!