ukr
русский
Polski

Аромат, як у дорогому готелі: 7 бюджетних засобів для ароматизації оселі

Ціхоцька Марія

Аромат, як у дорогому готелі: 7 бюджетних засобів для ароматизації оселі
Приємний аромат в домі дуже важливий

Свіжий, приємний запах у домі створює атмосферу затишку, комфорту та радості. Він може підняти настрій, зменшити стрес і навіть підвищити продуктивність.

Про це пише ТСН.

Читайте також: Як позбутися запаху затхлості зі старих меблів.

Ось кілька порад, як зробити так, щоб у вашому домі завжди панувала свіжа атмосфера:

  • Використовуйте ефірні олії. Ефірні олії мають сильний, стійкий аромат, який може надовго наповнити ваш будинок приємним запахом. Ви можете використовувати ефірні олії в дифузорі, додавати їх у воду для ванни або просто капнути кілька крапель на ватний диск і розмістити його в кімнаті.
  • Закип'ятіть воду з ароматними спеціями. Це простий і ефективний спосіб наповнити будинок свіжим ароматом. Додайте в киплячу воду кілька гілочок м'яти, кориці, гвоздики або інших улюблених спецій.
  • Посадіть кімнатні рослини. Деякі кімнатні рослини, такі як м'ята, жасмин, драцена, фікус, спатіфілум, англійський плющ та барбертонська ромашка, мають приємний аромат і можуть допомогти очистити повітря в будинку.
  • Розмістіть у будинку свіжі квіти. Свіжі квіти не тільки додадуть дому краси, але й наповнять його приємним ароматом.
  • Випікайте щось смачне. Аромат свіжої випічки завжди створює затишну атмосферу.
  • Зробіть помандер. Помандер - це ємність, наповнена пахучими речовинами. Ви можете зробити помандер самостійно, використовуючи шкірку цитрусових фруктів, гвоздику, корицю та інші спеції.

Якщо ви хочете, щоб у вашому домі завжди панувала свіжа атмосфера, дотримуйтесь цих порад. Вони допоможуть вам створити затишний і комфортний простір, в якому вам буде приємно перебувати.

Нагадаємо, ми вже писали, як зробити ароматизатор повітря своїми руками.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!