ukr
русский
English

5 рослин, які проганяють злих духів та погану енергію з дому

Дутік Катерина

Кімнатні рослини від злих духів - які вазони очищають дім від негативної енергетики
Які кімнатні рослини захистять дім від негативу та духів

Ні для кого не секрет, що наявність рослин будинку має безліч переваг. Кімнатні рослини не тільки гарні, вони також можуть підняти нам настрій, виробляти кисень, заспокоювати та очищати дім від негативу.

Як пише Sante Plus, деякі рослини є відмінним рішенням для захисту вашого будинку від поганої енергії. Вони ще й приносять користь для розуму та тіла.

Читайте також: Шість порад, як зарядити дім позитивною енергією

1. Меч Святого Георгія чи Сансевієрія

Сансевієрія
Сансевієрія. Джерело: santeplusmag.com

Кажуть, що ця рослина є захисним щитом від негативної енергії, що проникає в дім, тому багато людей ставлять великий горщик із цією прекрасною рослиною біля входу до свого будинку.

2. Дифенбахія

Завдяки своєму чудовому зеленому листю ця рослина має репутацію захисника будинків. Однак дотримуйтесь запобіжних заходів, якщо у вас вдома є домашні тварини або діти, оскільки це токсична для них рослина.

3. Мирна лілія

Мирна лілія
Мирна лілія. Джерело: santeplusmag.com

Мирна лілія з її білими квітами також входить до списку найкращих рослин для дому: вона захищає від поганої енергії, очищає довкілля та забезпечує свіжий чистий кисень. За цією рослиною легко доглядати: її не потрібно залишати на сонці, але їй потрібне добре природне світло.

4. Розмарин

Якщо ви хочете відігнати погану енергію, поставте вази з розмарином у кімнатах будинку, де ви найчастіше буваєте. Його дуже легко вирощувати.

5. Анаму

Ті, хто вірять у це, кажуть, що анаму має величезну силу захисту від духів. Анаму широко використовується у лікуванні завдяки терапевтичним властивостям.

Раніше ми розповідали, як виростити куркуму у домашніх умовах. 

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!