ukr
русский

Основні ознаки "дешевої" жінки: така поведінка відлякує чоловіків

Анастасія Крищук

 Основні ознаки 'дешевої' жінки: така поведінка відлякує чоловіків
Які ознаки ''дешевої'' жінки . Джерело: freepik

Термін "дешева" не пов'язаний із фінансовим станом. Радше це характеристика нестійкої самооцінки, яка впливає на дії, поведінку та світогляд людини, до якої застосовується це визначення. Для чоловіків жінки з такою рисою здаються непривабливими, а іноді навіть викликають відразу.

Часто через свою поведінку вони ставлять свого партнера в незручне становище перед іншими. Щоб розпізнати "дешеву" жінку, варто звернути увагу на її повсякденну поведінку. Про це пише ТСН.

Головні ознаки "дешевої" жінки

1. Пристрасть до брендів. Жінка з нестабільною самооцінкою може витратити всю свою зарплату на елітні товари, залишивши себе без засобів до існування на цілий місяць. Такі люди намагаються за допомогою дорогих речей підвищити свою самооцінку, та хочуть виглядати тими, ким насправді не є. Для чоловіків така поведінка асоціюється з безглуздими фінансовими витратами, тому вони уникають стосунків з подібними жінками.

2. Відверті фото у соцмережах. Жінки, які публікують такі знімки, прагнуть отримати якомога більше лайків та коментарів, адже тільки таким чином вони відчувають свою важливість. Схвалення оточуючих для них має вирішальне значення. Хоча чоловіки можуть лайкати їхні фото, це не свідчить про серйозне ставлення до них.

Читайте також: Такі різні чоловік і жінка: як навчитися розуміти одне одного

3. Обмежений кругозір і відсутність хобі. Якщо людина не розширює свої горизонти і не має захоплень, вона поступово деградує – іншого варіанту немає. На жінку з низьким рівнем освіти вказують багато ознак: бідний словниковий запас, обмежене мислення, нездатність логічно міркувати, а також відсутність інтересів, які б сприяли її розвитку й підвищенню інтелекту. Розумний чоловік уникатиме такої жінки – мало кому буде приємно спілкуватися з людиною, з якою навіть нема про що поговорити.

4. Постійна нудьга. "Дешеві" жінки часто вважають, що чоловіки повинні постійно забезпечувати їм розваги. Через це вони часто залишаються наодинці. Чоловік з амбіціями та чіткими цілями зайнятий роботою і не хоче виконувати роль опікуна. Йому потрібна партнерка на рівних, яка також має свої життєві прагнення та активно працює над їх реалізацією.

5. Надмірна турбота про зовнішність. Звичайно, жінці важливо виглядати привабливо та доглянуто. Однак надмірна увага до зовнішності не повинна перетворюватися на нав'язливе бажання стати ідеальною красунею. Це лише вказує на проблеми із самооцінкою. У такому випадку потрібно зосередитися не на зовнішньому образі, а на розвитку внутрішнього світу.

Нагадаємо, раніше було названо головні ознаки сильної жінки.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!